Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29834 kayıt
Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey
Link
Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (1) pp. 49-52
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3497">
Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (1) pp. 49-52
Link
Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (1) pp. 49-52
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi
Link
Baz, E., Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (2) pp. 165-167
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3498">
Baz, E., Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (2) pp. 165-167
Link
Baz, E., Gülmez, M., Güven, A.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2003) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 9 (2) pp. 165-167
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2003
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Link
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2004) "
Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 183-188
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3499">
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2004) "
Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 183-188
Link
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E.,
SEZER, Ç.
, Duman, B. (2004) "
Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 183-188
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Link
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 189-194
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3500">
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 189-194
Link
Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B.,
SEZER, Ç.
(2004) "
Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 10 (2) pp. 189-194
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2004
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri
Link
Gülmez, M.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 5-10
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3501">
Gülmez, M.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 5-10
Link
Gülmez, M.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "
Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 11 (1) pp. 5-10
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2005
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu
Link
Gülmez, M., BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "
Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 12 (1) pp. 41-42
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3502">
Gülmez, M., BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "
Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 12 (1) pp. 41-42
Link
Gülmez, M., BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "
Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu
",
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 12 (1) pp. 41-42
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2006
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef
Link
Zeliha, K.,
SEZER, Ç.
(2013) "
The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 8 (1) pp. 9-19
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3503">
Zeliha, K.,
SEZER, Ç.
(2013) "
The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 8 (1) pp. 9-19
[TR Dizin]
Link
Zeliha, K.,
SEZER, Ç.
(2013) "
The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef
",
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, 8 (1) pp. 9-19
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
Link
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
",
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 2 (1) pp. 1-5
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3504">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
",
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 2 (1) pp. 1-5
Link
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi
",
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 2 (1) pp. 1-5
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars
Link
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3505">
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
Link
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ
Link
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 40 (1) pp. 90-94
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3506">
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 40 (1) pp. 90-94
Link
SEZER, Ç.
, AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ
",
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, 40 (1) pp. 90-94
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef
Link
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef
",
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
Link
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3507">
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef
",
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
Link
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef
",
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
Link
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE
Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese
Şükrü, T.,
SEZER, Ç.
(2015) "
Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese
",
GIDA
, 40 (2) pp. 69-75
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3508">
Şükrü, T.,
SEZER, Ç.
(2015) "
Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese
",
GIDA
, 40 (2) pp. 69-75
[TR Dizin]
Şükrü, T.,
SEZER, Ç.
(2015) "
Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese
",
GIDA
, 40 (2) pp. 69-75
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
GIDA
Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, (0)
[SCI Expanded]
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3509">
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, (0)
[SCI Expanded]
DOI
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, (0)
[SCI Expanded]
DOI
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
The microbiological quality of infant milk and follow on formula
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "
The microbiological quality of infant milk and follow on formula
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (0)
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-3510">
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "
The microbiological quality of infant milk and follow on formula
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (0)
[TR Dizin]
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "
The microbiological quality of infant milk and follow on formula
",
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, (0)
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2018) "
Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
",
2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2018) "
Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
",
2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies
PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2017) "
PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, (
Ekim 2017
)
BİLGE, N.,
SEZER, Ç.
, VATANSEVER, L. (2017) "
PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
",
7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi
, (
Ekim 2017
)
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
, Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
",
7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi
, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2017) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi
, (
Nisan 2017
)
AKSOY, A.,
SEZER, Ç.
(2017) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi
, (
Nisan 2017
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi
The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products
Çiğdem, S.
, Aksem, A., Leyla, V. (2014) "
The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products
",
2nd International Congress on Food Technology
, (
Kasım 2014
)
Çiğdem, S.
, Aksem, A., Leyla, V. (2014) "
The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products
",
2nd International Congress on Food Technology
, (
Kasım 2014
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress on Food Technology
Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "
Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi
",
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2015
)
SEZER, Ç.
, ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "
Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi
",
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2015
)
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
«
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
»