img
img
Toplam 29834 kayıt

Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey

Link    Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3497"> Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link    Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Evaluation of Microbiological and Chemical Quality of Ayran Samples Marketed in Kars and Ankara Cities in Turkey", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (1) pp. 49-52 Link   
2003 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi

Link    Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3498"> Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link    Baz, E., Gülmez, M., Güven, A., SEZER, Ç., Duman, B. (2003) "Kars İlinde Satışa Sunulan Çiğ Süt ve Taze Beyaz Peynirlerin Koliform Grubu Bakteri E coli ve E coli O157 H7 Yönünde İncelenmesi", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 9 (2) pp. 165-167 Link   
2003 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3499"> Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., SEZER, Ç., Duman, B. (2004) "Kars ta Tüketime Sunulan Kaşar Peynirlerinin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 183-188 Link   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3500"> Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E., VATANSEVER, L., Duman, B., SEZER, Ç. (2004) "Kars ta Satışa Sunulan Peynir Mayalarının Bazı Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10 (2) pp. 189-194 Link   
2004 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri

Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3501"> Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link    Gülmez, M., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L., BİLGE, N., Güven, A., Baz, E. (2005) "Lokantalarda Tüketime Sunulan Bazı Gıdaların ve İçme Sularının Mikrobiyolojik Kaliteleri", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11 (1) pp. 5-10 Link   
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu

Link    Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3502"> Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link    Gülmez, M., BİLGE, N., SEZER, Ç., Duman, B., VATANSEVER, L. (2006) "Satış Yerlerinden Alınan Maydanoz Örneklerinin Kekik Suyu ve Sirke ile Dekontaminasyonu", Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12 (1) pp. 41-42 Link   
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef

Link    Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3503"> Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link    Zeliha, K., SEZER, Ç. (2013) "The Effect of Nisin and Clove Essential Oil on Shelf Life of Beef", Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi, 8 (1) pp. 9-19 [TR Dizin] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi

Link    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3504"> AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 1-5 Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars

Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3505"> SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the Quality Characteristics of Fermented Sausages and Sausage like Products Sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin] Link   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences

Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ

Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 Link   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3506"> SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 Link    SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesİ", İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 40 (1) pp. 90-94 Link   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef

Link   AKSOY, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef", ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded] Link  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3507"> AKSOY, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef", ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded] Link   AKSOY, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substance on the Shelf Life of Beef", ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded] Link  
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
ISRAEL JOURNAL OF VETERINARY MEDICINE

Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese

  Şükrü, T., SEZER, Ç. (2015) "Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese", GIDA, 40 (2) pp. 69-75 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3508"> Şükrü, T., SEZER, Ç. (2015) "Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese", GIDA, 40 (2) pp. 69-75 [TR Dizin]    Şükrü, T., SEZER, Ç. (2015) "Some Quality Characteristics of Kars Gravyer Cheese", GIDA, 40 (2) pp. 69-75 [TR Dizin]   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA

Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food

DOI   SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, (0) [SCI Expanded] DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-3509"> SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, (0) [SCI Expanded] DOI   SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, (0) [SCI Expanded] DOI  
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

The microbiological quality of infant milk and follow on formula

  SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (0) [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-3510"> SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (0) [TR Dizin]    SEZER, Ç., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2015) "The microbiological quality of infant milk and follow on formula", Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, (0) [TR Dizin]   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.

AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.", 2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies , (Nisan 2018 AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Presence ,staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.", 2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies , (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd international conference on agriculture, forest, food science and technologies

PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI

BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , (Ekim 2017 BİLGE, N., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2017) "PILIÇ KANAT VE BUTLARINDA ESCHERICHIA COLI PREVALANSI", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , (Ekim 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi", 7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi , (Ekim 2017 AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi", 7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi , (Ekim 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Veteriner Gıda hijyeni kongresi

Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi

AKSOY, A., SEZER, Ç. (2017) "Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi", 4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Nisan 2017 AKSOY, A., SEZER, Ç. (2017) "Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi", 4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi , (Nisan 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4.Uluslararası Beyaz Et Kongresi

The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products

Çiğdem, S., Aksem, A., Leyla, V. (2014) "The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014 Çiğdem, S., Aksem, A., Leyla, V. (2014) "The Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Raw Milk and Milk Products", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Technology

Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi

SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi", 6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2015 SEZER, Ç., ÇELEBİ, Ö., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2015) "Kars ve Yöresinde Geleneksel yöntemler ile üretilen Yöresel gıdaların Laktik Floralarının Belirlenmesi", 6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2015
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi