Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi (Dr) (Atatürk Üniv. Ortak), 2004, 2011 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Üretimi (Yl) (Tezli), 2001, 2004 |
Lisans, Türkiye, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 1986, 1992 |
Güven GÜLBAZ, Doktora, Kars yöresinde satışa sunulan çiğ süt, peynir ve tereyağında brucella türlerinin izolasyonu identifikasyonu ve moleküler tekniklerle belirlenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2011 |
Güven GÜLBAZ, Yüksek Lisans, Kaz etinden deneysel sucuk yapımı ve kalite niteliklerinin belirlenmesi, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı, 2004 |
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2019 |
İngilizce, YÖKDİL, 61, 2019 |
İngilizce, ÜDS, 51, Güz, 2007 |
Kayıt Yok |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
2015-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2011-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
1998-2011, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Kars Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2019-, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-2019, Bölüm Başkanı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2016-, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2014-2019, Bölüm Başkan Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
2012-2013, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kafkas Üniversitesi, Türkiye |
Ela Akın, Yüksek Lisans, Kars'ta tüketilen süzme balların kimyasal analizi ile ısıtma ve kimyasal bileşiminin HMF değeri üzerine etkisinin araştırılması, Kafkas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni ve Üretimi Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman) |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Gıda Endüstrisi Atıkları), Lisans |
2020-2021, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2020-2021, Enstrumental Analizler, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Yüksek Lisans |
2020-2021, Gıdalarda Duyusal Analizler, Lisans |
2020-2021, Gıda Analizleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2020-2021, Bölüm Seçmeli Ders (Genetik Modifiye Gıdalar, Lisans |
2019-2020, Gıda Kalıntı ve Kontaminatları, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Mevzuatı, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıda Laboratuvarında Çalışma Prensipleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık |
2019-2020, Gıdalarda Duyusal Analizler, Yüksek Lisans |
2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Lisans |
2019-2020, Bölüm Seçmeli Ders (Duyusal Analizler), Lisans |
2018-2019, Gıda Analizleri Laboratuvarı, Lisans |
2018-2019, Et Teknolojisi, Lisans |
2017-2018, Bölüm Seçmeli II(Fermentasyon Teknolojisi), Lisans |
2017-2018, Gıda Mikrobiyolojisi, Lisans |
2016-2017, Enstrumental Gıda Analizleri, Lisans |
2016-2017, Gıda Müh. Lab.Teknikleri, Lisans |
2016-2017, Gıda Biyokimyası, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2023) "Physicochemical and microbiological properties of Kavılca Bulgur (A traditional cereal product of Turkey", Emirates Journal of Food and Agriculture [EJFA], 34 (11) pp. 931-937 [SSCI] Link DOI ![]() |
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Determination of microbiological quality and histamine levels in rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss)", JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY, 72 (4) pp. 3321-3328 [SCI] DOI ![]() |
HARMANKAYA, S., GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2019) "Microbiological,Chemical and Sensory characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives", Van Veterinary Journal, 30 (1) pp. 13-18 [TR Dizin] ![]() |
KAMBER, U., ARSLAN, M.Ö., GÜLBAZ, G., TAŞÇI, G.T., Akça, A. (2018) "Identification of Sarcocystis spp. by polymerase chain reaction and microscopic examination in various beef products (minced meat, meatballs, fermented sausage)", TURKISH JOURNAL OF VETERINARY AND ANIMAL SCIENCES, 42 (1) pp. 1-6 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() |
AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (0) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI ![]() ![]() |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2017) "Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality", Journal of Food Processing and Preservation, 41 (5) pp. 1-10 [SCI Expanded] DOI ![]() |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2017) "The Detoxification Effect of Various of Ozone Treatments on Aflatoxin B1 in Black Pepper (Pıper Niger L.) and Changes in the Sensory and Microbiological Characteristics of the Black Pepper", FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 26 (5) pp. 3314-3324 [SCI Expanded] ![]() |
ÇETİNKAYA, A., AKBABA, G.B., Ozcakmak, S., GÜLBAZ, G. (2016) "MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY", GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 41 (5) pp. 317-321 [TR Dizin] Link DOI ![]() ![]() |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2016) "The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars", Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Veterinary Medicine, 73 (1) pp. 127-132 Link DOI ![]() |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2008) "EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES", Journal of Muscle Foods, 19 (3) pp. 247-260 [SSCI] Link DOI ![]() |
GÜLBAZ, G., HARMANKAYA, S. (2022) "Çikolata İçeriğindeki Kuruyemişlerin Total Aflatoksin Varlığının Belirlenmesi", Tüürkiye 14. Gıda Kongresi , (Ekim 2022) ![]() |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2021) "Kars'ta Satışa Sunulan Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi", FFSPGP-2021 International Conferance , (pp. 200-204), Lankeran, Azerbaycan, (Aralık 2021) ![]() |
GÜLBAZ, G., ÇETİNKAYA, A. (2021) "Kars'ta Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması", Black Sea Summit 7th International Applied sciences Congress Ordu TURKEY , (pp. 16-17), Ordu, Türkiye, (Eylül 2021) ![]() |
KURU, M., DEMİR, M.C., KAÇAR, C., ARI, U.Ç., KAYA, S., MERHAN, O., GÜLBAZ, G. (2018) "Effect of PRID DELTA based estrus senkronisation protocol on pregnancy rates in cows without estrus behaviour", 1st National 5st Herd Health and Management Congress , (pp. 333-334), Türkiye, (Ekim 2018) ![]() |
KURU, M., DEMİR, M.C., KAÇAR, C., ARI, U.Ç., KAYA, S., MERHAN, O., GÜLBAZ, G. (2018) "Östrus belirtileri görülmeyen ineklerde PRID-DELTA® temelliöstrus senkronizasyon protokolünün gebelik oranına etkisi", I. Uluslararası 5. Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi , (pp. 333-334), Antalya, Türkiye, (Ekim 2018) ![]() |
ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2018) "Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods", V.INTERNATİONAL MULTİDİSCİPLİNARY CONGRESS OF EURASIA , (pp. 592-599), Barselona, İspanya, (Ekim 2018) ![]() |
HARMANKAYA, S., GÜLBAZ, G. (2018) "THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THESHELF LIFE OF KEFIRS", 1st International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences , (Nisan 2018) ![]() |
KAMBER, U., ARSLAN, M.Ö., GÜLBAZ, G., TAŞÇI, G.T., Akça, A. (2017) "Bazı sığır eti ürünlerinde Sarcocystis hominis’in mikroskop ve polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) ile identifikasyonu.", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , (pp. 31), Aydın, Türkiye, (Ekim 2017) ![]() |
AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi", 7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın , (Ekim 2017) ![]() |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G. (2016) "Yöresel Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri", Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi , Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, (Kasım 2016) ![]() |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı pul biber Capsicum annuum L örneklerine katılan aflatoksin B1 düzeyleri üzerine ozon gazının etkileri", 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Türkiye, (Ekim 2015) ![]() |
KAMBER, U., GÜLBAZ, G., AKSU-KILIÇLE, P., DOĞAN, A. (2015) "Kırmızı Pul Bibere Capsicum Annuum L Katılan Aflatoxin B1 Üzerine Ozonun Detoksifikasyon Etkisinin Araştırılması", 6.Ulusal Veteriner Kongresi , (pp. 36-37), Van, Türkiye, (Ekim 2015) ![]() |
GÜLBAZ, G., KAMBER, U. (2013) "Kars ta tüketime sunulan süt ve bazı süt ürünlerinde brucella türlerinin izolasyonu ve identifikasyonu", 5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Antalya, Türkiye, (Nisan 2013) ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products | 21 | 0 | 0 | 0 | 1 | 4 | 0 | 0 | 0 | 26 |
2 | Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality | 18 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 19 |
3 | Identification of Sarcocystis spp. by polymerase chain reaction and microscopic examination in various beef products (minced meat, meatballs, fermented sausage) | 5 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 10 |
4 | EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 |
5 | The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |
6 | MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]() ![]() |
2008 - 2019 | 11 |
![]() ![]() |
2016 - 2023 | 7 |
![]() ![]() |
2015 - 2017 | 3 |
![]() ![]() |
2017 - 2021 | 3 |
![]() ![]() |
2017 - 2021 | 3 |
![]() ![]() |
2015 - 2017 | 3 |
![]() ![]() |
2018 - 2022 | 3 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]() ![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]() ![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]() ![]() |
2018 | 2 |
![]()
Mustafa Atasever
![]() |
2017 - 2021 | 2 |
![]()
Atila Akça
![]() |
2017 - 2018 | 2 |
![]() ![]() |
2016 | 1 |
![]() ![]() |
2018 | 1 |
![]()
Sibel Ozcakmak
-
|
2016 | 1 |