img
img
Toplam 28115 kayıt

Evaluation of Food Safety of Commercial Baby Foods according to Legal Regulations

0 0
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
European Journal of Agriculture and Food Sciences

MINERAL AND HEAVY METAL CONTENT IN CAMİ BOĞAZI CHEESE ON SALE IN TRABZON TURKEY

0 0
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA

Observations of Kefir Grains and Their Structure From Different Geographical Regions Turkey and Germany

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi

Kars ta Tüketime Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

0 0
2001 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

HACCP Sistemi Uygulaması ile Fındık Küspesindeki Aflatoksinin Kontrolü

0 0
2015 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi

The presence of Cronobacter sakazakii, Enterobacteriaceae spp. and Ochratoxin-A in Infant Rice-based formula and milled rice products

0 0
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Hittite Journal of Science and Engineering

Prediction of Consumer Acceptability of Flavoured Youghurts by Sensory Measures in Turkey

0 0
2006 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Pakistan J.of Nutrition

A Preliminary Study of Kashar Chesee and Its Organoleptic Qualities Maturated in Bee Wax

0 0
2005 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Internet Journal of Food Safety

Kars kremalı kurut

0 0
2005 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
GIDA

Kars Karın Kaymağı

0 0
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Kars Gravyer Peyniri

0 0
2006 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Gıda

Kars Çakmak Peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal Özellikleri

0 0
2010 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Dünya Gıda

A View on Volatile Compounds of Kars Gruyere Cheese,a Traditional Cheese in Turkey

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
American Journal of Food Science and Technology,

Specification of Mineral Composition, Heavy Metal Content, Microbiological Characteristics of a Traditional Anatolian Cheese-Aho Cheese

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Scholars bulletin

Kars İlinde tüketime sunulan çiğ süt ve beyaz peynirlerde Yersinia türlerinin araştırılması

0 0
2001 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Dünden Bugüne Peynirlerimiz

0 0
2022 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Creavizyon İletişim Dan. Tanıtım ve Yayıncılık Tic.Ltd.Şti

yöresel peynirlerimiz

0 0
2005 Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
abp-Academic Book Production

Kars Gravyer Peyniri

0 0
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

KARS’TA TÜKETİME SUNULAN BAZI SÜT ÜRÜNLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
BLACK SEA SUMMIT 7th INTERNATIONAL APPIED SCIENCES CONGRESS

The Determination Of Mineral Substance And Heavy Metal Contents WithMicrobiological Properties Of Giresun Uzayan, A Traditional AnatolianCheese

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. IMCOFE, International Multıdiciplinary Congress of Eurasia