img
Toplam 29117 kayıt

Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.

  SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.", İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-697"> SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.", İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]    SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.", İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg, 40 (1) pp. 90-94 [TR Dizin]   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg

Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars

  SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-698"> SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin]    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars", Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 29 (3) pp. 143-149 [TR Dizin]   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences

Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.

  AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.", Harran Üniv Vet Fak Derg, 2 (1) pp. 1-5 [TR Dizin]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-699"> AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.", Harran Üniv Vet Fak Derg, 2 (1) pp. 1-5 [TR Dizin]    AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.", Harran Üniv Vet Fak Derg, 2 (1) pp. 1-5 [TR Dizin]   
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg

The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.

  AKSOY, A., SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.", Israel Journal of Veterinary Medicine, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded]   " data-bs-content-id="YazarBilgi-700"> AKSOY, A., SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.", Israel Journal of Veterinary Medicine, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded]    AKSOY, A., SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.", Israel Journal of Veterinary Medicine, 69 (3) pp. 114-122 [SCI Expanded]   
2014 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Israel Journal of Veterinary Medicine

Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products

Link DOI     AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI    " data-bs-content-id="YazarBilgi-701"> AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI     AKSOY, A., SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products", Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi, 24 (3) pp. 415-421 [SCI Expanded] Link DOI    
2018 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi

Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu

AKSOY, A., Gülmez, M., Güven, A. (2013) "Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu", Mektup Ankara, 11 (1) pp. 3-10   AKSOY, A., Gülmez, M., Güven, A. (2013) "Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu", Mektup Ankara, 11 (1) pp. 3-10  
2013 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Mektup Ankara

Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning

AKSOY, A. (2017) "Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, 3 (3) pp. 181-187   AKSOY, A. (2017) "Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning", Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi, 3 (3) pp. 181-187  
2017 Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri) SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi

Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food

Link DOI    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 10 (2) pp. 123-129 [SCI Expanded] Link DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-704"> SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 10 (2) pp. 123-129 [SCI Expanded] Link DOI    SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food", Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit, 10 (2) pp. 123-129 [SCI Expanded] Link DOI   
2015 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit

Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi

AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi", 4 th International Poultry Meat Congress , (Nisan 2018 AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi", 4 th International Poultry Meat Congress , (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
4 th International Poultry Meat Congress

Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption

AKSOY, A. (2016) "Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption", International Congress on Food of Animal Origin , (Kasım 2016 AKSOY, A. (2016) "Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption", International Congress on Food of Animal Origin , (Kasım 2016
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Congress on Food of Animal Origin

Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering

SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering", International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE) , (Ekim 2014 SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering", International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE) , (Ekim 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)

Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi

AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Ekim 2017 AKSOY, A., SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi", 7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Ekim 2017
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ

Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.

AKSOY, A. (2018) "Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.", 1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress , (Nisan 2018 AKSOY, A. (2018) "Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.", 1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress , (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress

Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.

AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.", 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Nisan 2018 AKSOY, A., SEZER, Ç. (2018) "Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.", 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies , (Nisan 2018
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies

Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi

AKSOY, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2013) "Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , Türkiye, (Nisan 2013 AKSOY, A., SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2013) "Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi", V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi. , Türkiye, (Nisan 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.

Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2010 SEZER, Ç., AKSOY, A., ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi", IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ekim 2010
2010 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi

AKSOY, A., GÜLBAZ, G., SEZER, Ç. (2013) "Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi", TGDF, Gıda Kongresi , Türkiye, (Kasım 2013 AKSOY, A., GÜLBAZ, G., SEZER, Ç. (2013) "Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi", TGDF, Gıda Kongresi , Türkiye, (Kasım 2013
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
TGDF, Gıda Kongresi

The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products

SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014 SEZER, Ç., AKSOY, A., VATANSEVER, L. (2014) "The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products", 2nd International Congress on Food Technology , (Kasım 2014
2014 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
2nd International Congress on Food Technology

Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme

DOI    KAVCI, E., Dönmez, B., ÇİÇEKÇİ, A., Laçin, Ö. (2021) "Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 6 (1) pp. 9-19 DOI   " data-bs-content-id="YazarBilgi-715"> KAVCI, E., Dönmez, B., ÇİÇEKÇİ, A., Laçin, Ö. (2021) "Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 6 (1) pp. 9-19 DOI    KAVCI, E., Dönmez, B., ÇİÇEKÇİ, A., Laçin, Ö. (2021) "Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 6 (1) pp. 9-19 DOI   
2021 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği

DOI   ÇİÇEKÇİ, A., Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 5 (2) pp. 103-111 DOI  " data-bs-content-id="YazarBilgi-716"> ÇİÇEKÇİ, A., Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 5 (2) pp. 103-111 DOI   ÇİÇEKÇİ, A., Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği", Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 5 (2) pp. 103-111 DOI  
2020 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi