Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
Unis İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 29117 kayıt
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-697">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L., BİLGE, N. (2014) "
Kars İlinde Satışa Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi.
",
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
, 40 (1) pp. 90-94
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
İstanbul Üniv. Vet. Fak. Derg
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-698">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L., Güven, A. (2013) "
Evaluation of the quality characteristics of fermented sausages and sausage-like products sold in Kars
",
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
, 29 (3) pp. 143-149
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Eurasian Journal of Veterinary Sciences
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-699">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L. (2013) "
Kars Piyasasında Tüketime Sunulan Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi.
",
Harran Üniv Vet Fak Derg
, 2 (1) pp. 1-5
[TR Dizin]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Harran Üniv Vet Fak Derg
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
" data-bs-content-id="YazarBilgi-700">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Güven, A., Duman, B.A. (2014) "
The Effect of Some Natural Antimicrobial Substances on the Shelf Life of Beef.
",
Israel Journal of Veterinary Medicine
, 69 (3) pp. 114-122
[SCI Expanded]
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Israel Journal of Veterinary Medicine
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
Link
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-701">
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., VATANSEVER, L., GÜLBAZ, G. (2018) "
Presence and Antibiotic Resistance of Listeria monocytogenes in Raw Milk and Dairy Products
",
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, 24 (3) pp. 415-421
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
AKSOY, A.
, Gülmez, M., Güven, A. (2013) "
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
",
Mektup Ankara
, 11 (1) pp. 3-10
AKSOY, A.
, Gülmez, M., Güven, A. (2013) "
Kanatlı Kesimhanelerinde Karkas Dekontaminasyonu
",
Mektup Ankara
, 11 (1) pp. 3-10
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Mektup Ankara
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
AKSOY, A.
(2017) "
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
",
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, 3 (3) pp. 181-187
AKSOY, A.
(2017) "
Plant Origin Natural Toxic Compounds and Food Poisoning
",
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, 3 (3) pp. 181-187
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
Link
DOI
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-704">
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., VATANSEVER, L. (2015) "
Food handlers: a bridge in the journey of enterotoxigenic MRSA in food
",
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
, 10 (2) pp. 123-129
[SCI Expanded]
Link
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2015
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4 th International Poultry Meat Congress
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Tavuk kanat örneklerinde Listeria monocytogenes varlığı ve antibiyotik direnç profillerinin belirlenmesi
",
4 th International Poultry Meat Congress
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
4 th International Poultry Meat Congress
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
AKSOY, A.
(2016) "
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
",
International Congress on Food of Animal Origin
, (
Kasım 2016
)
AKSOY, A.
(2016) "
Determining of the presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance of Listeria species in milk and milk products presented for consumption
",
International Congress on Food of Animal Origin
, (
Kasım 2016
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Congress on Food of Animal Origin
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
",
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
, (
Ekim 2014
)
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
Investigation of Enterotoxigenic Staphylococcus aureus in Kitchen of Catering
",
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
, (
Ekim 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
International Conference on Food and Agricultural Engineering (ICFAE)
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Türkiye, (
Ekim 2017
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Atasever, M., ÇETİNKAYA, A., GÜLBAZ, G. (2017) "
Kars’ta tüketime sunulan gökkuşağı alabalıklarının(Oncorhynchus mykiss) mikrobiyolojik kalite parametrelerinin belirlenmesi
",
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
, Türkiye, (
Ekim 2017
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
AKSOY, A.
(2018) "
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
",
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.
(2018) "
Presence of Listeria monocytogenes and antibiotic resistance in certain food products.
",
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st Internatıonal Gap Agrıculture and Lıvestock Congress
Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
",
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
, (
Nisan 2018
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç. (2018) "
Presence of Staphylococcus aureus and antibiotic resistance in fermented sausage and chicken samples.
",
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
, (
Nisan 2018
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2013) "
Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
AKSOY, A.
, SEZER, Ç., Aydın, B.D., Güven, A. (2013) "
Bazı Doğal Antimikrobiyal Etkili Maddelerin Sığır Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
",
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.
, Türkiye, (
Nisan 2013
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, ÇELEBİ, Ö., DEPREM, T., ÖĞÜN, M., BİLGE, N., VATANSEVER, L. (2010) "
Kars İlinde Kasaplarda Satışa Sunulan Fermente Sucukların Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
",
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
, Türkiye, (
Ekim 2010
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2010
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
IV. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi
AKSOY, A.
, GÜLBAZ, G., SEZER, Ç. (2013) "
Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi
",
TGDF, Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Kasım 2013
)
AKSOY, A.
, GÜLBAZ, G., SEZER, Ç. (2013) "
Tüketime Sunulan Çiğ Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes’in varlığının Belirlenmesi
",
TGDF, Gıda Kongresi
, Türkiye, (
Kasım 2013
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
TGDF, Gıda Kongresi
The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products
",
2nd International Congress on Food Technology
, (
Kasım 2014
)
SEZER, Ç.,
AKSOY, A.
, VATANSEVER, L. (2014) "
The investıgatıon of enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk and milk products
",
2nd International Congress on Food Technology
, (
Kasım 2014
)
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Özgeçmiş Sayfası
2014
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
2nd International Congress on Food Technology
Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme
DOI
KAVCI, E., Dönmez, B.,
ÇİÇEKÇİ, A.
, Laçin, Ö. (2021) "
Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 6 (1) pp. 9-19
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-715">
KAVCI, E., Dönmez, B.,
ÇİÇEKÇİ, A.
, Laçin, Ö. (2021) "
Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 6 (1) pp. 9-19
DOI
KAVCI, E., Dönmez, B.,
ÇİÇEKÇİ, A.
, Laçin, Ö. (2021) "
Malahit Yeşilinin Gideriminde Şeftali Çekirdeği Kabuğu: Karakterizasyon ve Kinetik İnceleme
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 6 (1) pp. 9-19
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Kimya Mühendisliği
Kimyasal Teknolojiler
Özgeçmiş Sayfası
2021
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği
DOI
ÇİÇEKÇİ, A.
, Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "
Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 103-111
DOI
" data-bs-content-id="YazarBilgi-716">
ÇİÇEKÇİ, A.
, Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "
Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 103-111
DOI
ÇİÇEKÇİ, A.
, Dönmez, B., KAVCI, E., Laçin, Ö. (2020) "
Malahit Yeşilinin Şeftali Çekirdeği Kabuğu Üzerine Adsorpsiyon İzotermi ve Termodinamiği
",
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, 5 (2) pp. 103-111
DOI
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Kimya Mühendisliği
Kimyasal Teknolojiler
Özgeçmiş Sayfası
2020
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
«
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
»