Türkçe
Türkçe
English
Anasayfa
Gelişmiş Arama
Akademisyen Arama
Yayın Arama
Proje Arama
Fikri Mülkiyet Arama
Ödül Arama
Tez Arama
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Raporlar ve İstatistikler
İletişim
Giriş
Giriş
Yayın Arama
Prof. Dr.
Doç. Dr.
Dr. Öğr. Üyesi
Öğr. Gör.
Arş. Gör.
Diğer
Toplam 28088 kayıt
Alterations in Haematological and Biochemical Parameters in Morkaraman Sheep with Natural Psoroptes ovis Infestation
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik İç Hastalıkları
Özgeçmiş Sayfası
2013
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
Evaluation of oxidative status in pregnant cow with reticuloperitonitis traumatica
0 0
Kurum Bilgileri
Veteriner Fakültesi
Klinik Bilimler
Veterinerlik İç Hastalıkları
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. International Turkish Veterinary Internal Medicine Congress
Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Food Processing and Preservation
Microbiological,Chemical and Sensory characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2019
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Van Veterinary Journal
EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2008
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Journal of Muscle Foods
The Detoxification Effect of Various of Ozone Treatments on Aflatoxin B1 in Black Pepper (Pıper Niger L.) and Changes in the Sensory and Microbiological Characteristics of the Black Pepper
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Veterinary Medicine
Çikolata İçeriğindeki Kuruyemişlerin Total Aflatoksin Varlığının Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2022
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Tüürkiye 14. Gıda Kongresi
Kars'ta Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Black Sea Summit 7th International Applied sciences Congress Ordu TURKEY
Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
V.INTERNATİONAL MULTİDİSCİPLİNARY CONGRESS OF EURASIA
Kars'ta Satışa Sunulan Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2021
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
FFSPGP-2021 International Conferance
Bazı sığır eti ürünlerinde Sarcocystis hominis’in mikroskop ve polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) ile identifikasyonu.
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.
Kars ta tüketime sunulan süt ve bazı süt ürünlerinde brucella türlerinin izolasyonu ve identifikasyonu
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2013
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Yöresel Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2016
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
Östrus belirtileri görülmeyen ineklerde PRID-DELTA® temelliöstrus senkronizasyon protokolünün gebelik oranına etkisi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
I. Uluslararası 5. Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi
THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THESHELF LIFE OF KEFIRS
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2018
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
1st International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences
Kırmızı pul biber Capsicum annuum L örneklerine katılan aflatoksin B1 düzeyleri üzerine ozon gazının etkileri
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi
Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2017
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın
Kırmızı Pul Bibere Capsicum Annuum L Katılan Aflatoxin B1 Üzerine Ozonun Detoksifikasyon Etkisinin Araştırılması
0 0
Kurum Bilgileri
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Özgeçmiş Sayfası
2015
Tebliğ/Bildiri
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
6.Ulusal Veteriner Kongresi
Investigation on Molecular Structure and Electronic Properties of Zinc (II) Complex with 2-acetylpyridinenicotinichydrazone Ligand
0 0
Kurum Bilgileri
Fen Edebiyat Fakültesi
Fizik
Atom ve Molekül Fiziği
Özgeçmiş Sayfası
2022
Özgün Makale
SCI/SSCI/AHCI
ESCI
Scopus
The Eurasia Proceedings of Science, Technology, Engineering & Mathematics (EPSTEM)
«
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
»