img
img
Toplam 28088 kayıt

Alterations in Haematological and Biochemical Parameters in Morkaraman Sheep with Natural Psoroptes ovis Infestation

0 0
2013 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

Evaluation of oxidative status in pregnant cow with reticuloperitonitis traumatica

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. International Turkish Veterinary Internal Medicine Congress

Detoxification of Aflatoxin B1in Red Pepper (Capsicum annuum L.) by Ozone Treatment and Its Effect on Microbiological and Sensory Quality

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Food Processing and Preservation

Microbiological,Chemical and Sensory characteristics of Kefir Prepared with Various Fruit Additives

0 0
2019 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Van Veterinary Journal

EXPERIMENTALLY FERMENTED SAUSAGE FROM GOOSE MEAT AND QUALITY ATTRIBUTES

0 0
2008 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Journal of Muscle Foods

The Detoxification Effect of Various of Ozone Treatments on Aflatoxin B1 in Black Pepper (Pıper Niger L.) and Changes in the Sensory and Microbiological Characteristics of the Black Pepper

0 0
2017 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN

The Detection of Brucella Bacteria with PCR and Bacteriological Method in Raw Milk and Some of the Dairy Products Which Are Consumed in Kars

0 0
2016 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Veterinary Medicine

Çikolata İçeriğindeki Kuruyemişlerin Total Aflatoksin Varlığının Belirlenmesi

0 0
2022 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Tüürkiye 14. Gıda Kongresi

Kars'ta Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Black Sea Summit 7th International Applied sciences Congress Ordu TURKEY

Specification of some properties of Skin Tulum cheese produced by traditional methods

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
V.INTERNATİONAL MULTİDİSCİPLİNARY CONGRESS OF EURASIA

Kars'ta Satışa Sunulan Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

0 0
2021 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
FFSPGP-2021 International Conferance

Bazı sığır eti ürünlerinde Sarcocystis hominis’in mikroskop ve polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) ile identifikasyonu.

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi.

Kars ta tüketime sunulan süt ve bazı süt ürünlerinde brucella türlerinin izolasyonu ve identifikasyonu

0 0
2013 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
5.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Yöresel Bir Süt Ürünü Saçak Peyniri nin Yapılışı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri

0 0
2016 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi

Östrus belirtileri görülmeyen ineklerde PRID-DELTA® temelliöstrus senkronizasyon protokolünün gebelik oranına etkisi

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
I. Uluslararası 5. Sürü Sağlığı ve Yönetimi Kongresi

THE EFFECT OF FRUIT ADDITION ON THESHELF LIFE OF KEFIRS

0 0
2018 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
1st International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences

Kırmızı pul biber Capsicum annuum L örneklerine katılan aflatoksin B1 düzeyleri üzerine ozon gazının etkileri

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Kars’ta Tüketime Sunulan Gökkuşağı Alabalıklarının (Oncorhynchus mykiss) Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi

0 0
2017 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi 4-8 Ekim 2017, Kuşadası, Aydın

Kırmızı Pul Bibere Capsicum Annuum L Katılan Aflatoxin B1 Üzerine Ozonun Detoksifikasyon Etkisinin Araştırılması

0 0
2015 Tebliğ/Bildiri SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
6.Ulusal Veteriner Kongresi

Investigation on Molecular Structure and Electronic Properties of Zinc (II) Complex with 2-acetylpyridinenicotinichydrazone Ligand

0 0
2022 Özgün Makale SCI/SSCI/AHCI ESCI Scopus
The Eurasia Proceedings of Science, Technology, Engineering & Mathematics (EPSTEM)