Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Fırat Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2023 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2008, 2014 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Fırat Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2023 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2008, 2014 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
2024-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2024 |
Potasyum Sorbat, Nisin ve Lizozim Kullanımının Şavak Salamura Beyaz Peynirlerin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2022 |
Kayıt Yok |
AKGÖL, M., ALAN, S., ÖKSÜZTEPE, G. (2023) "Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (3) pp. 209-216 [TR Dizin] ![]() ![]() |
AKGÖL, M., ALAN, S., ÖKSÜZTEPE, G. (2023) "Elazığ'da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (2) pp. 114-121 [TR Dizin] ![]() ![]() |
BİLGEHAN, G., ÖKSÜZTEPE, G., İNCİLİ, G., AKGÖL, M., ALAN, S. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes veSalmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Incili, G.K., Akgol, M., Aydemir, M.E., ALAN, S., Mutlu, M., Ilhak, O.I., Oksuztepe, G. (2020) "Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 134 (0) [ESCI] DOI ![]() ![]() ![]() |
AYDEMİR, M.E., MUTLU, M., ÖKSÜZTEPE, G., ALAN, S., İNCİLİ, G.K. (2019) "Elazığ'da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] ![]() ![]() ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Gülsüm ÖKSÜZTEPE
![]() |
2019 - 2023 | 4 |
![]()
Selçuk ALAN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
|
2019 - 2023 | 4 |
![]()
Müzeyyen AKGÖL
![]() |
2021 - 2023 | 3 |
![]()
Mehmet Emin Aydemir
![]() |
2019 - 2020 | 2 |
![]()
Muhsin MUTLU
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
|
2019 - 2020 | 2 |
![]()
Gökçe BİLGEHAN
![]() |
2021 | 1 |
![]()
Gökhan İNCİLİ
![]() |
2021 | 1 |
![]()
Gökhan Kürşad İNCİLİ
![]() |
2019 | 1 |
![]()
Gokhan Kursad Incili
-
|
2020 | 1 |
![]()
Gulsum Oksuztepe
-
|
2020 | 1 |
![]()
Muzeyyen Akgol
-
|
2020 | 1 |
![]()
Osman Irfan Ilhak
-
|
2020 | 1 |