Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Fırat Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2023 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2008, 2014 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Fırat Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin Hijyeni ve Teknolojisi (Dr), 2018, 2023 |
Lisans, Türkiye, Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Veteriner Pr., 2008, 2014 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Sağlık Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi |
2024-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2024 ![]() |
Potasyum Sorbat, Nisin ve Lizozim Kullanımının Şavak Salamura Beyaz Peynirlerin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2021-2022 ![]() |
Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2019-2021 ![]() |
Kayıt Yok |
Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılmasıı", Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17 (1) pp. 24-31 [TR Dizin] Link DOI ![]() ![]() |
Demir, P., Aydemir, M.E., Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Antimicrobial efficiency of rosemary, thyme and clove essential oils on the preservation of marinated chicken breasts (fillets)", Revista Científica de la Facultad de Ciencias Veterinarias, 34 (2) [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ataş, E.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Keçi Sütü ve Önemi", FÜ Sağ Bil Vet Derg, 38 (2) pp. 169-175 [TR Dizin] Link ![]() ![]() ![]() |
Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", F.Ü.Sağ.Bil.Vet.Derg., 38 (2) pp. 102-110 [TR Dizin] Link ![]() |
Demirbağ, Z., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "FONKSİYONEL GIDALAR VE BESLENMEDEKİ ÖNEMİ", Bozok Veterinary Sciences, 4 (2) pp. 54-60 DOI ![]() ![]() ![]() |
Akgöl, M., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (3) pp. 209-216 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Akgöl, M., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ'da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (2) pp. 114-121 [TR Dizin] ![]() ![]() |
Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (3) [TR Dizin] ![]() |
Akgöl, M., Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "Elazığ’da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesi", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 37 (2) [TR Dizin] ![]() |
Bilgehan, G., Alan, S., Akgöl, M., İncili, G.K., Öksüztepe, G. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes ve Salmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] Link ![]() |
Bilgehan, G., Öksüztepe, G., İncili, G., Akgöl, M., Alan, S. (2021) "Şavak Taze Beyaz Peynirlerde Listeria monocytogenes veSalmonella spp. Varlığının Araştırılması", Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi, 35 (3) pp. 131-135 [TR Dizin] ![]() ![]() |
İncili, G.K., Akgöl, M., Aydemir, M.E., Alan, S., Mutlu, M., İlhak, O.İ., Öksüztepe, G. (2020) "Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat", LWT, 134 (0) [SCI Expanded] DOI ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alan, S., Öksüztepe, G. (2020) "Gıda Katkı Maddeleri ve Süt Endüstrisinde Kullanılan Antimikrobiyaller", Bozok Veterinary Sciences, 1 (1) pp. 44-50 Link ![]() ![]() |
Öksüztepe, G., Demir, P., Karatepe, P., Alan, S., Akgöl, M. (2020) "Ticari kefirlerin bazı kalite parametrelerinin incelenmesi", Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University, 5 (2) pp. 40-47 [TR Dizin] DOI ![]() ![]() ![]() |
İncili, G.K., Alan, S., Mutlu, M., Aydemir, M.E., Öksüztepe, G. (2019) "Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] Link ![]() |
Aydemir, M.E., Mutlu, M., Öksüztepe, G., Alan, S., İncili, G.K. (2019) "Elazığ'da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi", Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 8 (2) pp. 139-146 [TR Dizin] ![]() ![]() ![]() |
Büyük, G.D., Alan, S., Akdoğan-Karadağ, G.E., Büyük, E., Adem, B. (2024) "Investigation of antimicrobial effects of hydrosols and oil extracts of Rumex crispus L., Echium vulgare L. and Sinapis arvensis L. on Escherichia coli O157:H7, Salmonella Enteritidis and Staphylococcus aureus", XVI. ULUSAL VETERİNER HEKİMLERİ MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ , Türkiye, (Ekim 2024) ![]() |
Çavuş-Alan, S., Alan, S. (2024) "Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin Refah Dostu Et Ürünlerine ve Refah Dostu Etiketlemeye İlişkin Tutumları", V. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi , Muğla, Türkiye, (Ekim 2024) ![]() |
Alan, S., Öksüztepe, G. (2024) "Geleneksel Yöntemle Yapılan Tomas Peynirlerinin Bazı Kalite Parametrelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024) ![]() ![]() ![]() |
Öksüztepe, G., Çalıcıoğlu, M., Demir, P., Alan, S. (2024) "Üniversite Yemekhanesinde Tüketime Sunulan Ticari Yoğurtların Mikrobiyolojik ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Araştırılması", X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ , Türkiye, (Nisan 2024) ![]() ![]() ![]() |
Alan, S., Akgöl, M., Öksüztepe, G. (2022) "Elazığ'da Açık Olarak Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Kalite Parametrelerinin İncelenmesi", IX. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Türkiye, (Ocak 2022) ![]() |
İncili, G.K., Alan, S., Öksüztepe, G. (2019) "Microbiological and Chemical Quality of Halloumi Cheese Sold in Elazig", 3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences , Trabzon, Türkiye, (Haziran 2019) ![]() |
Alan, S., Öksüztepe, G., Çelik, Z. (2024) "The Importance of Listeria monocytogenes and its Presence in Türkiye and in the World", Türkiye : Ozgur Press, ISBN: 978-975-447-953-9 ![]() |
Alan, S., Öksüztepe, G. (2023) "ŞAVAK SALAMURA BEYAZ PEYNİRLERDE POTASYUM SORBAT, NİSİN VE LİZOZİMİN KULLANIMI", Kitap: Sağlık Bilimleri Alanında Akademik Çalışmalar, : Gece Kitaplığı, Bölüm Sayfaları: 239 / 261, ISBN: 978-625-430-843-7 ![]() |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat | 7 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 9 |
2 | Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Gülsüm Öksüztepe
![]() |
2019 - 2024 | 18 |
![]()
Müzeyyen Akgöl
![]() |
2020 - 2023 | 6 |
![]()
Gökhan Kürşad İncili
![]() |
2019 - 2021 | 4 |
![]()
Pelin Demir
![]() |
2020 - 2024 | 4 |
![]()
Gülsüm ÖKSÜZTEPE
![]() |
2019 - 2023 | 4 |
![]()
Selçuk ALAN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
|
2019 - 2023 | 4 |
![]()
Mehmet Emin Aydemir
![]() |
2019 - 2024 | 3 |
![]()
Muhsin MUTLU
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
|
2019 - 2020 | 3 |
![]()
Müzeyyen AKGÖL
![]() |
2021 - 2023 | 3 |
![]()
Mehmet Çalıcıoğlu
![]() |
2024 | 2 |
![]()
Gökçe BİLGEHAN
![]() |
2021 | 2 |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]() ![]() |
2024 | 1 |
![]()
Osman İrfan İlhak
-
|
2020 | 1 |
![]()
Pınar Karatepe
-
|
2020 | 1 |
![]()
Gökhan İNCİLİ
![]() |
2021 | 1 |
![]()
Gökhan Kürşad İNCİLİ
![]() |
2019 | 1 |
![]()
Mehmet Emin AYDEMİR
![]() |
2019 | 1 |
![]()
Betül Adem
-
|
2024 | 1 |
![]()
Esra Kaya Ataş
-
|
2024 | 1 |
![]()
Zehra Çelik
-
|
2024 | 1 |
![]()
Zeri Demirbağ
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Tıp ve Sağlık Bilimleri | 51827 |
YÖKSİS Temel Alan | Sağlık Bilimleri Temel Alanı | 38449 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Veteriner Gıda Hijyeni ve Üretimi | 11 |
Anahtar Kelimeler | - |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 20 | 69 | 17 | 0 | 52 | 192 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | 868 . | 828 . | 980 . | - | 812 . | 625 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | 868 . | 828 . | 980 . | - | 812 . | 625 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | 4 . | 3 . | 4 . | - | 2 . | 1 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 3 | 2 | 0 | 4 | 9 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | 1 | 0 | 3 | 4 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 4 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 3 | 3 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 4 | 0 |